Τι ισχύει με απεργία και πτήσεις για Μασσαλία

Ένα αναπάντεχο πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Γαλλία, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά στην σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης (7/4) με την Μαρσέιγ.

Αυτό έχει να κάνει με την γενική απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη (6/4), και στην οποία θα συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την μέρα κατά την οποία ο κύριος όγκος του κόσμου του Δικεφάλου θα θέλει να ταξιδέψει στην Μασσαλία, και εφόσον τα πάντα πραγματοποιηθούν όπως έχουν προαναγγελθεί, τότε θα πρέπει να ακυρωθούν ή να μεταφερθούν σε άλλη μέρα όλες οι πτήσεις!

Ο προέδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε), Βαγγέλη Σεγρεδάκη, μάλιστα δεν άφησε πολλά περιθώρια.

“Είμαι ενήμερος για το θέμα με τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά είναι αδύνατον να υπάρξουν εξαιρέσεις εκείνη την μέρα γιατί είναι μεγάλο το νούμερο του κόσμου που θα θέλει να ταξιδέψει. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να υπάρξουν εξαιρέσεις.

Οι αεροπορικές εταιρίες είναι υποχρεωμένες να μεταφέρουν τις πτήσεις του για άλλη μέρα καθώς την Τετάρτη δεν θα μπορούν να σηκωθούν αεροπλάνα. Όλα αυτά βεβαίως εφόσον ισχύσει οριστικά και καλυφθεί νομικά η συμμετοχή μας στην απεργία”.

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια