Κοκκινάκης: «Ικανοποιημένος και χαρούμενος!


Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, νικώντας με 3-0 τον Φοίνικα Σύρου στον μεγάλο τελικό του ΔΑΚ Γλυφάδας.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης αποτύπωσε τις σκέψεις του μετά την λήξη του τελικού, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και αφιέρωσε την κούπα στους συμπαίκτες του, στην οικογένειά του και ειδικά στην αδερφή του, Ειρήνη.

Για τις πρώτες του σκέψεις:

«Ικανοποίηση και χαρά. Ανταμοιβή ίσως γι’ αυτά που έχω προσπαθήσει προσωπικά και γενικότερα γι’ αυτό το γκρουπ το φετινό του ΠΑΟΚ το προπονητικό team την διοίκηση. Μας αξίζει. Το καταφέραμε σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε, σε ένα final-4 όπου τα παιχνίδια είναι μεταξύ λίγων ωρών και καταφέρνουμε να πάρουμε το Κύπελλο που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό που έχουμε κάνει για την προσπάθεια που έχουμε κάνει, την καθημερινή μας προπόνηση και την προσπάθειά μας αυτή. Πανηγυρίζουμε 1-2 μέρες και προχωράμε, κοιτάμε μπροστά».

Για το τι τους είπε ο Καλμαζίδης πριν την έναρξη του τελικού:

«Θεωρώ πως δεν χωράνε πάρα πολλά λόγια. Το γνωρίζει και ο κόουτς γιατί έχει υπάρξει αθλητής. Υπάρχουν κάποια τακτικά κομμάτια και από εκεί και πέρα είναι η διάθεση, η ψυχή, η καρδιά, το μυαλό και η υπομονή και όλες αυτές οι λέξεις που εν τέλει όσο πιο κοντά φτάνεις στην τελειότητα που δεν γίνεται να υπάρξει, τόσο τα καταφέρνεις. Αυτό κάναμε σήμερα και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το που αφιερώνει το Κύπελλο:

«Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα, γιατί χωρίς αυτούς δεν γίνεται δουλειά και εννοείται στην αδερφή μου που είναι εδώ και παρακολούθησε και τα δύο παιχνίδια και μας λείπει γιατί μένει στην Αγγλία, αλλά εντάξει είμαστε συνηθισμένοι γιατί και εγώ λείπω, οπότε σε εκείνη και σε όλη μου την οικογένεια».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας:

«Ήταν πολύτιμη η παρουσία του μας βοηθάει πάρα πολύ ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας, στις δύσκολες στιγμές. Αυτό προσπάθησε να κάνει και σήμερα και τα καταφέραμε και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια