Ανακοίνωση συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ

Τέτοιο φιάσκο, τέτοιο σκάνδαλο δεν έχει ξαναγίνει. Ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Πέμπτη  στη Μασσαλία για τα προημιτελικά του Conference League και θα ΕΧΕΙ στο πλευρό του 3500 οπαδούς του αποφασίζουν για πρώτη φορά στα χρονικά να απεργήσουν για 24 ώρες οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία τους κρίνεται νόμιμη από τα ελληνικά δικαστήρια γεγονός που δεν έχει προηγούμενο. 

Όλοι γνωρίζατε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία πετάνε 3500 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για τη Γαλλία, όλοι γνωρίζετε ότι είναι ένας κλάδος που είναι πολύ δύσκολο να απεργήσει ολοκληρωτικά. Όταν απεργούν οι γιατροί στα εφημερεύοντα νοσοκομεία υπάρχουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων δεν πεθαίνει ο κόσμος επειδή απεργούν οι γιατροί. 

Όλοι έχουν δικαίωμα στην απεργία αλλά κάποιοι τομείς δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό σε οποιαδήποτε περίπτωση. ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ, ο ΠΑΟΚ θα έχει το λαό στο πλευρό του για να πάρει την πρόκριση. 

Έχουμε κλείσει αεροπλάνα, έχουμε κλείσει ξενοδοχεία, έχουμε αγοράσει τα εισιτήρια του αγώνα. Εμείς θα γίνουμε στην τελική οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και τα αεροπλάνα θα πετάξουν. Καλούμε όλο το λαό του ΠΑΟΚ αύριο στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 5 το απόγευμα. Την πρόκριση θα την πάρουμε ΕΜΕΙΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια