Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Ορατό το ενδεχόμενο της μη παρουσίας των Γάλλων οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η UEFA να απαγορεύσει το ταξίδι οπαδών της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη, μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Μασσαλία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. 

Ο παρατηρητής της UEFA έχει καταγράψει σχεδόν τα πάντα που συνέβησαν εντός και εκτός του Βελοντρόμ, με τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Εκεί όπου βρέθηκε το Gazzetta παρέα με τη Novibet.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η UEFA να απαγορεύσει το ταξίδι των οπαδών της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη, όπως συνέβη και για το ματς με τη Βασιλεία

Στον πρώτο αγώνα στη Μασσαλία είχαν γίνει επεισόδια με τραυματίες Ελβετούς οπαδούς, οπότε πάρθηκε απόφαση και στο δεύτερο παιχνίδι στην Βασιλεία δεν ταξίδεψαν οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ.

Για μην μεταβούν στη Βασιλεία οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου Πάμπλο Λονγκόρια και των οπαδών, όπου συμφωνήθηκε η μη παρουσία τους στη ρεβάνς της Ελβετίας.

Μάλιστα τότε υπήρξαν αντιδράσεις αλλά η διοίκηση της Μαρσέιγ σεβάστηκε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ και της ελβετικής αστυνομίας.

Η γαλλική ομάδα έχει συμφωνήσει να πάρει 1100 εισιτήρια για την ρεβάνς της Τούμπα.

Πηγη: gazzeta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια