Λουτσέσκου στα γαλλικά: «Από αυτή τη στιγμή είμαι φίλαθλος της Μαρσέιγ και θέλω να νικήσει στη συνέχεια»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας γαλλικά δήλωσε φίλαθλος της Μαρσέιγ για τη συνέχεια και την έχρισε φαβορί για το Europa Conference League.

Ο Λουτσέσκου μιλώντας στους Γάλλους μετά το παιχνίδι επισήμανε: «Για μένα η Μαρσέιγ είναι μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Με καλούς παίκτες και ποιότητες. Μπορώ να πω ότι είναι φαβορί για τον τίτλο. Από αυτή τη στιγμή είμαι φίλαθλος της Μαρσέιγ και θέλω να νικήσει στη συνέχεια. Τουλάχιστον μείναμε εκτός της διοργάνωσης από μία ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο».

Αναφορικά με το γεγονός ότι αυτό που έλειψε ήταν το γκολ: 

«Αυτό που μας έλειψε σήμερα είναι η νίκη, τι να πω μετά από τέτοιο παιχνίδι. Ένα λάθος, ένα γκολ. Δεν καταφέραμε να μπούμε διαφορετικά στο παιχνίδι σε 5-6 φάσεις που κάναμε.
Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμάς, κράτησε μεγάλη περίοδο και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, παλεύοντας, παίζοντας κάθε τρεις ημέρες. Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μαρσέιγ, που παίζει με αντιπάλους όπως ο Εμπαπέ, ο Νειμάρ, ο Μέσι. Τι άλλο μπορούμε να πούμε…».

Για την αντίδραση των φιλάθλων παρ’ όλο τον αποκλεισμό: 

«Δεν είναι μόνο χάρη σε εμάς. Η υπερηφάνεια των φιλάθλων μας είναι τόσο μεγάλη, που νομίζω ότι κλείνει καλά η ευρωπαϊκή μας πορεία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια