Λυκογιάννης: "Δυνατό παιχνίδι, όμως χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία"

Ο ΠΑΟΚ έχασε δικό του παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο με 77-76 σκορ. Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα του Δικεφάλου από τους «κιτρινόμαυρους» και στάθηκε στους λόγους που χάθηκε η αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Νομίζω ότι έγινε ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι. Όπως έχει ξαναγίνει αυτή τη σεζόν, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλαμε σκοράρουμε όταν είχαμε το μομέντουμ. Το γεγονός ότι ο Άρης βρήκε μεγάλα σουτ από την αρχή. Σίγουρα το παιχνίδι σημαδεύεται από τις δύο δικές μας κατοχές στο τέλος. Άλλα πράγματα είπαμε στο τάιμ άουτ, άλλα έγινε άλλα πράγματα, πετάξαμε την κατοχή σε ένα κρίσιμο σημείο. Δεν βάλαμε το καλάθι όταν έπρεπε».

Για το παιχνίδι του Άρη στο όριο του φάουλ:

«Σε όλα τα ματς τα ίδια κάνει ο Άρης, παίζει στο όριο του φάουλ, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να το αξιολογήσω. Αυτό που είπα είναι ότι ο Άρης βρήκε δύο γρήγορα καλάθια στο τέλος. Η φάση με τον Καμαριανό στο τέλος είναι φάουλ κατά τη γνώμη μου. Το παιχνίδι κρίθηκε στις τελευταίες δύο φάσεις, η μία με το λάθος του Τολιόπουλου και η άλλη που δεν μπήκε το καλάθι στο τέλος».

Για τον τρόπου που χάθηκε ο αγώνας:

«Για να φτάσει ένα παιχνίδι στην τελευταία κατοχή, σημαίνει ότι προηγουμένως έχουν γίνει άλλα πράγματα. Φτάνουμε να πάρουμε ένα πεντακάθαρο τρίποντο, αλλά δεν μπαίνει. Θέλει και τύχη συν κι άλλες λεπτομέρειες. Έχουν συμβεί κι άλλα πράγματα για να φτάσουμε να κρίνεται το παιχνίδι στην τελευταία κατοχή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια