Καλμαζίδης: «Δεν έχω κοιμηθεί πολύ τελευταία!»


Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε και τόνισε πως την τελευταία εβδομάδα δεν κοιμήθηκε πολύ εξαιτίας της ανάλυσης που έπρεπε να κάνει στους αντιπάλους του, ενώ αφιέρωσε το Κύπελλο στους παίκτες και σε όσους πίστεψαν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις:

«Ανακούφιση, γιατί υπάρχει πάντα πολύ ένταση. Και για να προετοιμαστείς εβδομάδες γι’ αυτό  και ειδικά όταν έχεις δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και Φοίνικα. Μπορώ να πω πως τα τελευταία βράδια δεν έχω κοιμηθεί πολύ.

Έπρεπε να σκεφτώ και υπήρχε και άγχος, πίεση, αλλά ξεφεύγεις. Ανακούφιση, χαρά και όχι δικαίωση ακριβώς, αλλά η προσπάθεια που έχεις κάνει αυτούς τους μήνες τόσους μήνες βγαίνει και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για έναν προπονητή».

Για την συνέχεια της σεζόν:

«Δυστυχώς στο πρωτάθλημα είχαμε πολύ σημαντικές κακουχίες μέσα σε δύο εβδομάδες που έφεραν τα πάνω-κάτω για εμάς. Με κορονοϊό κλπ. και έτυχε να παίξουμε με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε που θα τερματίσουμε».

Για την επιλογή του Μπαρνς αντί του Κουκλίνσκι:

«Και οι δύο παίκτες είναι πολύ καλοί. Μας δίνουν διαφορετικά πράγματα θα έλεγα. Ο προπονητής πρέπει να πάρει μια απόφαση. Άλλες φορές είναι σωστή, άλλες όχι αλλά αν υπάρχει πίστη σε αυτό που κάνουμε στο τέλος βγαίνεις και κερδισμένος».

Για το που αφιερώνει το Κύπελλο:

«Το αφιερώνω στην ομάδα μου πάνω απ’ όλα. Στην διοίκηση που πίστεψε πάλι σε μένα και φυσικά από τους παίκτες μέχρι το σταφ και σε όσους πιστεύανε και είχαν θέληση να είναι κοντά στην ομάδα».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια