Ήρεμη δύναμη: Ο Μπότο έχει κλείσει ήδη τέσσερις μεταγραφές

Η άριστη συνεργασία του Μπότο με τον Λουτσέσκου και η επίσης καλή επικοινωνία των δύο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον γιο του Γιώργο, φέρνει αποτελέσματα στις μεταγραφές.

Ο Ζοσέ Μπότο και το επιτελείο του, αναμένεται να προχωρήσουν σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, στις πρώτες μεταγραφές για την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Αθλητικός Διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, έχει συμφωνήσει ήδη με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η άριστη συνεργασία του Μπότο με τον Λουτσέσκου και η επίσης καλή επικοινωνία των δύο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον γιό του Γιώργο, φέρνει αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με μεθοδευμένες κινήσεις και άκρα μυστικότητα, να συμφωνήσει με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε θέσεις που ο δικέφαλος χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, ενώ δουλεύει και άλλες δύο μεταγραφές!

Οι Λουτσέσκου και Μπότο, ανέλυσαν το σκεπτικό τους στον Σαββίδη, ο οποίος «άναψε το πράσινο φως», για τις πρώτες κινήσεις.

Ουσιαστικά ο Σαββίδης, ενημερώθηκε για τους μεταγραφικούς στόχους, για την κατάσταση στην ομάδα, το ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι όχι και φυσικά επισημάνθηκε πως είναι σημαντικό για την ομάδα, να έχει ολοκληρώσει γρήγορα το χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν.

ΠΑΟΚ: Στόχος η καλοκαιρινή προετοιμασία με το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταγραφών

Η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να βρίσκονται σχεδόν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και για αυτό εδώ και καιρό, γίνεται προεργασία από τον Αθλητικό Διευθυντή και το σκάουτινγκ τιμ.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσει άμεσα τα μεταγραφικά του «χτυπήματα». Στην Μικράς Ασίας είναι πεπεισμένοι πως θα ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών τους (ίσως και έξι στον αριθμό ως τα τέλη Μαϊου)

Στην Τούμπα εδώ και καιρό, έχουν καταλήξει σε ποιες θέσεις χρειάζονται ενίσχυση αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να συνεχίσουν.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει επτά με οκτώ μεταγραφές. Ο ακριβής αριθμός θα εξαρτηθεί και από το αν έρθει κάποια μεγάλη πρόταση για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του.

Η φιλοσοφία και ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, έτσι αναμένεται να έρθουν αρκετοί παίκτες κάτω των 28 ετών. Φυσικά στην Μικράς Ασίας δεν θα πουν «όχι» αν βρεθεί μπροστά τους, μια ευκαιρία ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή, σε μεγαλύτερη ηλικία.

Στο μεταξύ, όσα ονόματα έχουν ήδη έρθει στο φως της δημοσιότητας, ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και για τα ονλιματα όσων έχουν συμφωνηθεί στην Τούμπα, «κρατούν σιγή ιχθύος».

Πηγη: sportime

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια