ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΡΙΟΣ: «Πριν πέντε μέρες ήρθαμε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για Κουαλιάτα, είναι δεκάρι και ντριπλαδόρος»

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν μέλος της διοίκησης της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Χόρχε Μπάριος, και μίλησε για τον Νικολάς Κουαλιάτα που φαίνεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Κουαλιάτα είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ο ΠΑΟΚ είχε μιλήσει μαζί του πριν τέσσερις μήνες. Επαιξε χθες στον αγώνα με τη Λανούς στο Σουνταμερικάνα, πριν 3-4 μέρες έγινε η προσφορά και την δεχθήκαμε γιατί η πρώτη προσφορά πριν 4-5 μήνες ήταν μικρή. Τώρα ήταν καλύτερη και συμφωνήσαμε γιατί χρειαζόμαστε τα χρήματα και το παιδί θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Ισχύει αυτό που γράφτηκε για τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, είμαστε 11 άτομα στην διοίκηση και εγώ είπα όχι μαζί με άλλους δύο, γιατί ήθελα να τον κρατήσουμε ακόμη ένα χρόνο και να τον πουλήσουμε στην διπλάσια τιμή. Εγώ πιστεύω πως μπορούσαμε να τον πουλήσουμε πάνω από 4 εκατ.δολάρια».

Για το τι παίκτης είναι: «Είναι καλός παίκτης και πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Ο πατέρας του Κουαλιάτα έπαιζε μαζί μου. Ο Νικολάς μοιάζει τον Ζελελίδη, είναι ντριμπλαδόρος, έχει δεξί πόδι, παίζει δεκάρι αλλά και στα εξτρέμ. Η Μοντεβιδέο κρατάει το 20% του παίκτη μαζί με τον μάνατζερ».

Για το αν του μίλησε για τον ΠΑΟΚ: «Όχι ακόμη δεν του έχω μιλήσει. Το καλύτερο που έχει ο ΠΑΟΚ είναι τα χρώματα, όπως η Γουόντερερς. Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη ομάδα μου και το έχει πει και στον Πάμπλο Γκαρσία».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Όχι τώρα τελευταία δεν έχουμε μιλήσει. Διαβάζει για να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro».

Πηγη: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια