Κρέσπο: «Έχω την αίσθηση ότι και τρία ματς να δίναμε, η μπάλα δεν θα πήγαινε μέσα»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ήταν συγκινημένος μετά την ήττα - αποκλεισμό (0-1) από τη Μαρσέιγ και εξέφρασε τη στεναχώρια του για το πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τον ίδιο, με το οποίο έφτασε τις 50 ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανέφερε μετά την ήττα - αποκλεισμό (0-1) από τη Μαρσέιγ:

«Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, μέσα στο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές πληρώνεις ακριβά τα λάθος. Στο γκολ έχασα τη μπάλα στο δικό μας μισό. Ανακτήσαμε δέκα μπάλες κοντά στην περιοχή τους και δεν βάλαμε γκολ. Είμαι στεναχωρημένος για την ομάδα μου, για τους οπαδούς μας. Το γήπεδο ήταν υπέροχο. Μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο ματς. Έχω το αίσθημα ότι και τρία ματς να δίναμε, η μπάλα δεν θα πήγαινε μέσα. Όταν παίζεις με ομάδες όπως η Μαρσέιγ τα λάθη τα πληρώνεις. Δεν είχαμε την τύχη που χρειαζόταν σε τέτοια παιχνίδια. 'Ήταν δύσκολο να φτάσουμε εδώ. Προσπαθήσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το χειροκρότημα των οπαδών το έκανε ακόμα πιο δύσκολο, αισθάνεσαι ακόμα χειρότερα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια