Με απόλυτη συγκέντρωση κόντρα στον Άρη - Εκτός Ρούμογλου και Καμπερίδης!

Ο ΠΑΟΚ Mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι (20/4) στις 20:00 κόντρα στον Άρη, για την 23η αγωνιστική της Basket League, όπου εκτός του Καμπερίδη και του Ρούμογλου, ο Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Την απόλυτη συγκέντρωση όλων των παικτών, από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ζήτησε ο κόουτς Λυκογιάννης, στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (20/4 στις 20:00).

Και στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο κόουτς του ΠΑΟΚ mateco έδωσε έμφαση στην τακτική και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσει και να αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι η ομάδα.

Ο Γιώργος Καμπερίδης, που δεν θα αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που υπέστη στο αριστερό του πόδι και ουσιαστικά δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (27/4) με τον Προμηθέα.

Εκτός αποστολής θα είναι και ο τραυματίας Απόστολος Ρούμογλου, ενώ στην 12άδα θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο νεαρός Θοδωρής Κωνσταντινίδης».

Πηγή: inPAOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια