«Όλο το γήπεδο θα είναι σαν την 4!»

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη ρεβάνς- τελικό με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα (14/7, 22:00, με τα «μαγικά χαρτάκια» του παιχνιδιού να διατίθενται  από το πρωί της Τρίτης (12/4).

Οι οργανωμένοι φίλοι του Δικεφάλου έστειλαν το δικό τους μήνυμα… πρόκρισης μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν πρέπει να πέσει τίποτα και για κανένα λόγο μέσα στο γήπεδο, και πως «όλο το γήπεδο θα είναι σαν τη 4».

Αναλυτικά: 

Μετά τη μαγική εκδρομή στη Μασσαλία με την παρουσία 3500 και πλέον οπαδών μας σειρά έχει το σπίτι μας, η Τούμπα. Την Πέμπτη το ματς είναι ιδιαίτερο και ιστορικό. Οι 30.000 τυχεροί που θα βρίσκονται στο γήπεδο ανεξαρτήτως σε ποια θύρα θα πάνε οφείλουν και θα δώσουν το 100% της φωνής και του πάθους τους. Όλο το γήπεδο θα είναι σαν τη 4. Όλοι όρθιοι και φωνάζοντας ασταμάτητα για 90 λεπτά. Δεν υπάρχει πέταλο πλάγιο και επίσημα σε αυτό το ματς. Όλοι σε εγρήγορση και προσεκτικοί σε τυχόν προκλήσεις. Δεν πέφτει για κανέναν λόγο τίποτα μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ2: ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια