Ζέρβας: «Το 2026 η Νέα Τούμπα»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζερβας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στη Νέα Τούμπα και στο προεδρικό διάταγμα.

Επίσης σημείωσε πως το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο το 2026.

Για τη Νέα Τούμπα:

«Μετά από πρόσκληση του Απόστολου Τζιτζικώστα και της Βούλας Πατουλιδου συζητήσαμε για έργα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ μέσω περιφέρειας και μητροπολιτικής διοίκησης Θεσσαλονίκης και είναι σημαντικό ότι υπάρχει ατζέντα πόλης που παρακολουθούμε και πιέζουμε. Ήμασταν όλοι εκεί και μιλήσαμε για συγκεκριμένα έργα που γίνονται.

Ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ είναι η και η Νέα Τούμπα. Περιμένουμε την έκδοση του προεδρικού διατάγματος ώστε να ξεκινήσουν οι μελέτες και οι εργασίες. Από όσο ξέρω, προχωράει τόσο από την πολιτεία όσο και από τον ΠΑΟΚ. Περιφέρεια και Δήμος έχουμε δεσμευτεί εγγράφως για οτιδήποτε χρειαστεί για το γήπεδο. Όλη η πόλη είναι δίπλα στο πρότζεκτ και η κυβέρνηση το βλέπει θετικά προς την εκτέλεσή του.

Θέλω να πιστεύω ότι το 2026 θα έχουμε τη Νέα Τούμπα και το πρότζεκτ της ΔΕΘ έτοιμα. Είναι θέμα λίγων εβδομάδων ή μηνών η έκδοση του προεδρικού διατάγματος. Θε έχουμε τις μελέτες και τις αδειοδοτήσεις και θα συμμετέχει η τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα και με τις μελέτες που εκπονούνται από τον ΠΑΟΚ. Τρέχουν σύνθετες μελέτες και περιμένω με αγωνία την εικόνα και της Νέας Τούμπα αλλά και ολόκληρης της γύρω περιοχής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια