Κάρτες: Ο κίνδυνος για τα Play off!

Μια μόνο «στροφή» απομένει ούτως ώστε να πέσει αυλαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα των Play Off, όπου αλλάζουν και τα δεδομένα για τις τιμωρίες των ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, όλες οι κάρτες των ποδοσφαιριστών «μηδενίζουν», αν δεν έχουν φτάσει σε αριθμό επιβολής ποινής.

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ (6/3, 19:00) και δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να προσέξουν, για να μην χάσουν τις πρώτες αγωνιστικές των Play Off.

Στο όριο, κινδυνεύοντας μάλιστα για τιμωρία δύο αγωνιστικών, βρίσκονται οι Ντούγκλας Αουγκούστο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Αμφότεροι έχουν συμπληρώσει από έξι κίτρινες κάρτες, και είναι μια μακριά από την επιβολή τιμωρίας.

Με μια αγωνιστική κινδυνεύουν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αλεξάντρου Μιτρίτσα, που έχουν φτάσει στις τρείς κίτρινες κάρτες. Αν κανείς από όλους τους παραπάνω δεν δεχθεί κάρτα κόντρα στη Λαμία, θα είναι διαθέσιμοι για τα πρώτα παιχνίδια των Play Off, «καθαρίζοντας» παράλληλα από κάρτες.

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια