«Φαβορί το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Conference»

Όπως ενημερωθήκατε από χθες το ορατό είναι το ενδεχόμενο ο φετινός τελικός του Europa Conference League να μεταφερθεί από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Για το συγκεκριμένο θέμα, αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις Αλβανού δημοσιογράφου  Ένο Σκάρκο:

Σήμερα θα γίνει σύσκεψη στην UEFA για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τον τελικό της διοργάνωσης και το ενδεχόμενο μετακίνησής του. Μάλλον το απόγευμα θα γίνει η σύσκεψη. Όπως έχουν τώρα τα πράγματα, οι πιθανότητες για να αλλάξει η έδρα του τελικού είναι πάρα πολλές. Κι αυτό διότι η διοργανώτρια αρχή προβληματίζεται από την κρίση στην αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία παραμένει χωρίς ηγεσία μετά την αναστολή του πρόεδρου Αρμάντ Ντούκα για πολιτικό σκάνδαλο.

Ο Τσέφεριν επισκέφθηκε τα Τίρανα τον προηγούμενο μήνα κι επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό της χώρας, Εντι Ράμα για να του το ξεκαθαρίσει πως χωρίς ηγεσία στην αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν γίνεται να διεξαχθεί τελικός στην Αλβανία. Ωστόσο, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει για την ώρα.

Η Ελλάδα πάντως έχει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για να αναλάβει τον τελικό. Συγκεκριμένα η Αθήνα, καμία άλλη πόλη. Αλλά αυτό ακόμα δεν είναι επίσημο. Μετά την Ελλάδα υπάρχει στο τραπέζι και η Βόρεια Μακεδονία. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγη:  inapok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια