«Φτιαγμένοι» για Μαρσέιγ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Καλύτερα ένας δυνατός αντίπαλος»

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Ευρώπης, η Μαρσέιγ έχει μπει σε πρώτο πλάνο και μπορεί ο πήχης δυσκολίας να έχει ανέβει αισθητά, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου το αντιμετωπίζουν ως μία μεγάλη πρόκληση!

Το σημαντικότερο, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι της σεζόν τους θα δώσουν στις 7 Απριλίου απέναντι στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Προφανώς τα συγκεκριμένα παιχνίδια, και η ρεβάνς της Τούμπας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον και αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις του Δικεφάλου, αντιμετωπίζοντας τα ματς ως μία μεγάλη πρόκληση.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, μιλώντας στους συμπατριώτες του για την κλήρωση με τη Μαρσέιγ: «Είμαι χαρούμενος που κληρωθήκαμε με τη Μαρσέιγ. Θα προτιμούσα να παίξω εναντίον ενός δυνατού αντιπάλου και να πετύχω κάτι μεγάλο εναντίον του παρά να κληρωθώ με έναν μικρότερο αντίπαλο και να παίξω άσχημα και να ντρέπομαι» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας περιμένει ένα καλό ματς. Δεν θα είναι εύκολο ούτε για εμάς ούτε για την Μαρσέιγ. Θα δούμε πώς θα πάει. Ο αγώνας ξεκινά με 0-0 και θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα...».

Κάτι που αγγίζει την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, με τη ρεβάνς να έχει οριστεί για την Τούμπα μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 Απριλίου: «Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς, είναι και κάτι εκπληκτικό. Λόγω του κορωνοϊού, δεν έχω παίξει ακόμα σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά όταν το γήπεδο ήταν ήδη γεμάτο κατά 70%, ήταν κάτι εκπληκτικό. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι όταν γεμίσει στο 100% το γήπεδο...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιασμίν Κούρτιτς, σχολιάζοντας την παράμετρο Τούμπα.

Πηγη: SDNA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια