«Σε προχωρημένες συζητήσεις ο Βαρέλα με την Κραϊόβα»

Για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ Φερνάντο Βαρέλα και Κραϊόβα μιλούν οι Ρουμάνοι, οι οποίοι επαναφέρουν το «φλερτ» του Γενάρη ενόψει καλοκαιριού!

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα συνδέθηκε στενά με την Κραϊόβα, όταν ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Ρουμανία πως επί δύο εβδομάδες «δούλευε» τη μεταγραφή Βαρέλα, φθάνοντας σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ αλλά εν τέλει η υπόθεση οδηγήθηκε σε ναυάγιο!

«Θα σας το πω για πρώτη φορά. Ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν ο κύριος στόχος μας. Δουλέψαμε αυτή τη μεταγραφή για δύο εβδομάδες. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε, αλλά δυστυχώς η μεταγραφή χάλασε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Κραϊόβα, αποκαλύπτοντας ο ίδιος το φλερτ αλλά και τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Βαρέλα.

Φαίνεται πως η υπόθεση επανέρχεται στο τραπέζι για τους Ρουμάνους ενόψει καλοκαιριού, αποκαλύπτοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το γεγονός ότι κυκλοφορεί free agent δεν περνάει απαρατήρητο για την Κραϊόβα που ψάχνει εμπειρία στα μετόπισθεν.

Πηγη: SDNA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια