Καλμαζίδης - Τερζής: «Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο»!


Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, που ξεκινάει αύριο (31/3) ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης και ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Τερζής, έθεσαν ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:

Γιάννης Καλμαζίδης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Γλυφάδας και την Ομοσπονδία. Το Κύπελλο είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση που φτάνει σε μια κορύφωση με το Final-4 που όλοι ευχαριστιόμαστε να τη βλέπουμε. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη διοργάνωση και σε αυτό το γήπεδο που είναι ιδιαίτερα ωραία. Τώρα που μάθαμε πως φτιάχτηκε θα το χαρούμε. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο κόντρα σε πολύ καλές ομάδες. Ο Πήγασος είναι μια πολύ καλή νότα για όσους ασχολούνται στον αθλητισμό, που κατάφερε να τρυπώσει στο Final-4. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και το Κύπελλο. Είναι δύσκολα παιχνίδια. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει».

Θάνος Τερζής: «Έχουμε πολύ καλές μνήμες από αυτό το γήπεδο. Νομίζω ότι ξεκάθαρος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ένας θεσμός των εκπλήξεων, είναι όλα ανοιχτά. Σίγουρα οι ομάδες που είναι στη Volley League έχουν ένα μικρό προβάδισμα όλα μπορούν να συμβούν. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, έχουμε χάσει εδώ σε ένα Κύπελλο που ξέφυγε από τα χέρια μας. Νομίζω όμως ότι είναι ο θεσμό μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια