«Το όνειρο για τον Ουαγκέ έγινε εφιάλτης»

Ένα μεγάλο ερωτηματικό «σκεπάζει» το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ουαγκέ, όπως αναφέρει εκτενές αφιέρωμα ξένης ιστοσελίδας, που σχολιάζει την περιπέτεια του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

«Η αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται δεδομένη» σημειώνει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει:
«Μετά από 15 μήνες απουσίας μετά τον τραυματισμό του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Ουαγκέ συνεχίζει αθόρυβα την αποκατάσταση του στη Βαρκελώνη. Ο Σενεγαλέζος που έφτασε στην Μπαρτσελόνα το 2018 αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Μόλις αναρρώσει θα πρέπει να βρει μια νέα ομάδα για να κάνει το restart στην καριέρα του. Ο Ουαγκέ εντυπωσίασε με το ταλέντο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά δεν βρήκε ποτέ θέση στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος.

Το όνειρο έγινε εφιάλτης για έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή. Με την αξία του κοντά στα 2 εκατ., ο Ουαγκέ θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα σε έναν σύλλογο που δεν θα έχει σίγουρα την αίγλη της Μπαρτσελόνα, αλλά θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής».

Μακάρι η ομάδα μας να προσπαθήσει να τον προσεγγίσει ξανά έστω και για την Β' ομάδα του δικεφάλου. Ο Ουαγκε έδειξε ότι βάζει την ομάδα ψηλότερα απ'όλα και σαν ΠΑΟΚ πρέπει να αναγνωρίζουμε τέτοιους ανθρώπους-μαχητές του αθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια