Λουτσέσκου: "Θέλω να δίνω κίνητρα στους παίκτες μου στην κάθε προπόνηση"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στη Ρουμανία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του γύρω από την προπονητική, την φυγή του από τον ΠΑΟΚ και τι προτάσεις που είχε, αλλά και τη σχέση που έχει με τον πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προπονητική του φιλοσοφία:

«Όταν πηγαίνω στην προπόνηση, πιστεύω ότι πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος μπροστά στους παίκτες μου. Να έχω την ικανότητα να τους δώσω κίνητρα, να τους οργανώσω. Να δώσω στην ομάδα διάθεση για δουλειά και πνεύμα νικητή και στην προπόνηση και στους αγώνες. Αυτά τα πράγματα είναι για μένα φυσιολογικά».

Για τη σχέση με τον πατέρα του:

«Ο πατέρας μου αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του ρουμανικού ποδοσφαίρου και στην Ρουμανία και στο εξωτερικού και δημιούργησε μια δική του ιστορία με όσα έχει πετύχει. Είναι ένας εκπρόσωπος της ρουμανικής ποδοσφαιρικής σχολής. Ως ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Εθνικής και μάλιστα επιτυχημένος. Ακολούθησα τα βήματα του, έστω και αν έχει καταφέρει πολλά περισσότερα. Όπου όμως και αν ήμουν οι ομάδες μου πετύχαν πράγματα που δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν».

Για το ενδεχόμενο να δουλέψει σε ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα:

«Είχα την ευκαιρία να πάω σε πιο δυνατά πρωταθλήματα, όταν είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ένας από αυτούς που σέβονται τα συμβόλαια που κάνουν και αυτό έκανε περίπλοκη την κατάσταση. Έτσι φτάσαμε στο σημείο 2 χρόνια πριν, όταν από τη μια ημέρα στην άλλη αποφάσισα να αφήσω τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ. Κέρδισα αυτά που ήθελα και έφτασα σε έναν επίπεδο που μπορούν να λέω και να κάνω αυτά που θέλω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια