Ο Βιτάο στην λίστα του ΠΑΟΚ!


Σας είχαμε ενημερώσει για το γεγονός πως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε κουβέντα για ενίσχυση της ομάδας στο ειδικό μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε η FIFA για «ξένους» παίκτες από τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Στον Δικέφαλο μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη υπάρχει αριθμητικό έλλειμα στη θέση των στόπερ και έτσι οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται πως θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο γνωρίζοντας καλά την αγορά της Ουκρανίας, αποφάσισε να στραφεί σε αυτή και πιο συγκεκριμένα στην πρώην ομάδα του, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου ιθύνοντας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται όντως το όνομα του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Σαχτάρ, Βιτάο. Πρόκειται για έναν από τους «ποδοσφαιρικούς» γιους του Ζοσέ Μπότο, αφού αυτός εισηγήθηκε την απόκτηση του και κατάφερε να τον πείσει να διαλέξει την Ουκρανία από άλλα πιο διάσημα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό.

Aυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αφού προφανώς ο Δικέφαλος δεν παίζει μόνος του, άλλωστε τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν ότι ήδη η Ιντερνασιονάλ έχει κάνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν ως… όπλο την εξαιρετική σχέση του ποδοσφαιριστή με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Πηγή: Inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια