Παίζει κανονικά με Περιστέρι ο Τζόουνς!

Σημαντικό είναι το ζήτημα, που έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ mateco, αναφορικά με τον Μάρβιν Τζόουνς. Ο σέντερ του Δικεφάλου έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω ενός σημαντικού οικογενειακού προβλήματος, ενώ παράλληλα υπάρχει επίσημη πρόταση από την Αμερική για την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή.

Έπεσαν στο τραπέζι ονόματα για πιθανούς αντικαταστάτες του Τζόουνς, αν σε περίπτωση αποχωρήσει από τον Δικέφαλο. Ένα από τα ονόματα που εξετάστηκαν ήταν του Σον Έβανς, ο οποίος έπαιζε μέχρι προσφάτως στην ουκρανική Προμετέι, η οποία, ωστόσο, ανέστειλε τις δραστηριότητές της λόγω του πολέμου.

Η υπόθεση με τον 33χρονο Αμερικανό, που έχει φορέσει τις φανέλες του Προμηθέα, του Λαυρίου και τον Ήφαιστου Λήμνου δεν προχώρησε, με τις συζητήσεις να «παγώνουν».

Προς το παρόν ο Τζόουνς παραμένει στην ομάδα, αν και έχει αιτηθεί να αποχωρήσει λόγω του οικογενειακού του κωλύματος, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι άμεσο κι έτσι ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί κανονικά στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη με το Περιστέρι (19/3).

Αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά με το αίτημα του παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα, τότε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε ανεύρεση αντικαταστάτη για τη θέση «5».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια