Λυκογιάννης: "Νίκες για να πετύχουμε τον στόχο μας, θέλουμε παίχτη για την ρακέτα"

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στη γενικότερη εικόνα του Δικεφάλου στο σημερινό (26/3) παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ mateco πρέπει να πάρει νίκες, ώστε να βελτιώσει τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τηρουμένων των αναλογιών και των ειδικών συνθηκών είχαμε καλή εικόνα. Είχαμε τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας που ήταν αρκετά σημαντικό για μας, αλλά και την απουσία ενός παίκτη που είχε πολύ μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας, τον Marvin Jones τον κορυφαίο σε ranking στη λίγκα. Είχαμε πρόβλημα όσο ο Παπαγιάννης ήταν στο παρκέ, όταν δεν ήταν βρίσκαμε τρόπο να καλύψουμε τη διαφορά. Κάναμε ένα αρκετά καλό τελευταίο πεντάλεπτο. Είχαμε καλό μακρινό σουτ, αν και χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Κρατήσαμε τη διαφορά σε σχετικά καλά επίπεδα και τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά να δούμε τι θα κάνουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, όπου πρέπει να κάνουμε νίκες, να βελτιώσουμε τη θέση μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την γενικότερη κατάσταση της ομάδας, αλλά και την εικόνα στο τέλος του αγώνα, ο κόουτς Λυκογιάννης τόνισε:

«Βρισκόμαστε διαρκώς σε διαχείριση καταστάσεων, παίκτες έφυγαν, παίκτες ήρθαν, χάσαμε έξι παιχνίδια στο τέλος και εκεί που είχαμε βρει έναν ρυθμό, πρέπει ξανά να προσαρμοστούμε σε μία νέα κατάσταση. Δεν είμαι σίγουρος ότι το έχει αντιμετωπίσει άλλη ομάδα κάτι τέτοιο. Πρέπει να βρούμε έναν ακόμη παίκτη μέσα στη ρακέτα, ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί έχουμε ένα μεγάλο κενό με την αποχώρηση του Jones. Έχουμε το ταλέντο και ειδικά μπροστά. Κάναμε γενικά ένα καλό παιχνίδι, είχαμε και άσχημα διαστήματα, αλλά ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ήμασταν πολύ ενεργητικοί, διαβάσαμε καλά αυτό που μας έδωσε ο αντίπαλος. Κυκλοφορήσαμε αρκετά καλά την μπάλα, έχουμε παιδιά με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, είχαμε μία θετική παρουσία τηρουμένων των αναλογιών»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια