Ύμνοι στην Ιταλία για τον Κούτσια

Ο Γιώργος Κούτσιας χαρακτηρίζεται ως το "νέο κόσμημα στη βιτρίνα του ΠΑΟΚ" και θεωρείται ως ο επόμενος Χρήστος Τζόλης.

Το όνομα του Γιώργου Κούτσια βρίσκεται στις λίστες πολλών ομάδων του εξωτερικού. Είναι δεδομένο οι ικανότητες του νεαρού φορ του ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε σημείο να χαρακτηρίζεται σε δημοσιεύματα στην Ιταλία ως το "νέο κόσμημα στη βιτρίνα του Δικεφάλου".

"Δεν είναι μόνο ο Χρήστος Τζόλης. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επενδύσει στον νεαρό Έλληνα επιθετικό τον Γιώργο Κούτσια, γεννημένο το 2004 που έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στους ασπρόμαυρους το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Μιλάμε για έναν γρήγορο επιθετικό κρούσης που ωστόσο είναι και σωματικά δυνατός, ικανό στην κατοχή και ταυτόχρονα με καλή ατομική τεχνική. Επιπλέον η σχέση του με τα δίχτυα, που είναι θεμελιώδης για έναν επιθετικό, φυσικά και δεν του λείπει" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ανάμεσα μάλιστα, στα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βιογραφικό του Κούτσια αναφέρεται ότι ο νεαρός θυμίζει τον Κώστα Μήτρογλου και χαρακτηρίζεται ως "το νέο κόσμημα στη βιτρίνα του Δικεφάλου".

Ο Κούτσιας έχει φέτος επτά γκολ σε ισάριθμούς αγώνες του ΠΑΟΚ Β. Με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου έχει τρεις ολιγόλεπτες εμφανίσεις στα παιχνίδια της Ευρώπης και μια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός επιθετικός έχει επίσης και ένα 90λεπτο με την Κ-19 του ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι ο 18χρονος φορ θα απασχολήσει σύντομα, αν δεν το κάνει ήδη τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Ζοζέ Μπότο. Και αυτό διότι το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο, που υπέγραψε το 2020, εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Πηγη: sport24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια