Κυριάκος: «Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ, θα δωσουμε τη μάχη μας με την Μαρσέιγ»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος εκπροσώπησε τον Δικέφαλο στην κλήρωση των προημιτελικών του Europa Conference League, στη Νιόν και τόνισε ότι υπάρχει ανυπομονησία για δύο μεγάλες ευρωπαϊκέ βραδιές για την ομάδα. «Κανείς δεν μπορεί να χαίρεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ, είμαστε ευτυχείς που είμαστε εδώ. Μετά από μισό αιώνα σε φάση των 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτό δε θέλουμε να γίνεται αραιά και που, αλλά αν το επαναλαμβάνουμε.

Όλες οι ομάδες είναι εξαιρετικές, ανυπομονούμε για δύο μεγάλα παιχνίδια. Η Μασσαλία μοιάζει με τη Θεσσαλονίκη, είναι και οι δύο πόλεις με λιμάνια, ανυπομονούμε για δύο μεγάλες βραδιές, όλες οι ομάδες σε αυτή τη φάση μπορούν να ονειρεύονται για το ταξίδι στα Τίρανα.

Είναι μια εξαιρετική εμπειρία, να φιλοξενούμε ευρωπαϊκές ομάδες, Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, ρεαλιστές και να έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν για τη συνέχεια:

«Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση μέχρι στιγμής, ισορροπημένος και έντονος ανταγωνισμός και εύχομαι αυτό να συνεχίσει μέχρι το τέλος. Έχουμε δείξει εξαιρετική πνευματική προσέγγιση, κανείς δεν μπορεί να χαίρεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, αυτό ισχύει και για τη Μαρσέιγ, θα δώσουμε τη μάχη μας, θα είμαστε ταπεινοί, ρεαλιστές και με αυτοπεποίθηση, όπως είπε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια