Τι κατέθεσαν οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ για το πανό στην Τούμπα

«Δεν ήταν για τους δολοφόνους του Άλκη», ανέφεραν στην απολογία τους οι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν για το πανό που ανάρτησαν στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

Οι πέντε οπαδοί του Δικεφάλου κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για το πανό που είχαν αναρτήσει στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα και το οποίο ανέφερε «Αδέρφια κρατάτε γερά», προκαλώντας εισαγγελική παρέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω των καμερών ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την αστυνομική έρευνα που έλαβε χώρα και απολογήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, με την ιδιότητα των υπόπτων τέλεσης αξιόποινης πράξης. 

Στην απολογία τους εμφανίζονται να αρνήθηκαν πως το πανό αφορούσε στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αρνούμενοι πως τέλεσαν το αδίκημα της παρότρυνσης σε πράξεις βίας  (με τον Αθλητικό Νόμο), το οποίο ερευνάται από την Εισαγγελική Αρχή.

Μετά της εξηγήσεις που έδωσαν, η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για την ποινική τους μεταχείριση και για το αν θα τους παραπέμψει σε δίκη.

Πηγη: SDNA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια