Τσόλακ: «Ο Λουτσέσκου είναι πάντα στο μυαλό μας - Ήμουν άτυχος, πλέον θα είναι... αλλιώς!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γεγονός πως ο Λουτσέσκου μετά την ιστορική πρόκριση επί της Γάνδης, τους υπενθύμισε να συγκεντρωθούν στον σημαντικό αγώνα με την ΑΕΚ: «Νομίζω ότι ο προπονητής καθημερινά μας υπενθυμίζει κάποια πράγματα και είναι στο μυαλό μας. Μας λέει τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Με την απόδοση μας σήμερα, αξίζαμε τη νίκη».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, που ανταπεξέρχεται στο δύσκολο πρόγραμμα: «Δεν αφορά μόνο τους παίκτες, αλλά και όσους μας περικυκλώνουν, το τεχνικό επιτελείο και όλους. Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό, όσοι βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο δίνουμε τον εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη και να φύγουμε χαρούμενοι».

Αναφορικά με το γκολ που βρήκε μετά από καιρό: «Προσπαθώ πάντα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι μια ανταμοιβή, όχι μόνο τον προπονητή αλλά για όσους είναι δίπλα μου και μου δείξαν εμπιστοσύνη. Τώρα επιτέλους σκόραρα, περίμενα πολύ. Νομίζω ότι κανένας δεν περίμενε τόσο, ήμουν άτυχος, τώρα είναι πιο εύκολο να αλλάξουν κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τις σκέψεις που έκανε πριν το γκολ: «Είδα τον Μιτρίτσα που είχε την μπάλα και προσπαθούσε να κάνει κάθετη. Οπότε προσπάθησα να κάνω την κίνηση του επιθετικού. Μου έβγαλε μια τέλεια μπαλιά και σκόραρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια