Κούρτιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη κίνηση της καριέρας μου, στην αρχή αρνήθηκα»

«Και τώρα μπορώ να σας πω πως πήρα την καλύτερη απόφαση στην καριέρα μου», ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ!

Οι συμπατριώτες του μοιάζουν... ξετρελαμένοι με την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Και ως εκ τούτου ο Δικέφαλος μπαίνει σε πρώτο πλάνο στις συζητήσεις των Σλοβένων με τον Κούρτιτς καθώς όπως σημειώνουν: «Πάντα ξέραμε ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης αλλά φέτος το πήγε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Και αυτό φαίνεται και στην αποτελεσματικότητά του, έχοντας πετύχει 18 γκολ...».

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει αλλάξει κάτι: 

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά στον Γιάσμιν Κούρτιτς. Πάντα δούλευα σκληρά, ακόμη και όταν δεν τα πήγαινα καλά, αλλά φέτος έχω στόχους. Πράγματι είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, καθώς ο Ολυμπιακός μας ξέφυγε γρήγορα, αλλά τα πήγαμε καλά. Παίζουμε καλά, έχουμε καλά αποτελέσματα και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το παρασκήνιο της απόκτησή του, υπογραμμίζοντας πως:

 «Όταν έμαθα ότι μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να μετακομίσω στον ΠΑΟΚ, είπα όχι στην αρχή γιατί απλά δεν με ενδιέφερε. Μετά με ξανακάλεσε ο ατζέντης και είδα ότι ο ΠΑΟΚ πίεζε πολύ. Έμαθα για τον σύλλογο από τον συμπαίκτη μου Ελ Καντουρί, με τον οποίο έπαιξα στο Τορίνο, και στο τέλος ήθελα μια νέα πρόκληση. Με τον ΠΑΟΚ μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη και έτσι αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου».

Πηγη: SDNA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια