Σε κανονικούς ρυθμούς Ολιβέιρα - Πασχαλάκης, θεραπεία για Μιχαιλήδη!

 


Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, αφού στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε εξ ολοκλήρου με την ομάδα, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στην αρχή της χρονιάς. Παρόμοιες καταστάσεις και για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που συμμετείχε και αυτός κανονικά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Γιάννης Μιχαιλήδης από την άλλη ξεκίνησε τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης, ακολουθώντας θεραπεία.


Αναλυτικά το training report:

"Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (15.03) στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του μεγάλου αγώνα στην Ghelmaco Arena.

To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και στο φινάλε έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα , με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη , που ξεκίνησε θεραπείες.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (16.03) θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου, ενώ η ομάδα θα αναχωρήσει το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βέλγιο."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια