Κούδας: «Αν ήμουν εγώ αρχηγός του ΠΑΟΚ, θα κατέβαζα το πανό κι ας με τιμωρούσαν»

Ο Γιώργος Κούδας υποστήριξε ότι αν ήταν σήμερα αρχηγός του ΠΑΟΚ, θα πήγαινε ο ίδιος να κατεβάσει το πανό που αναρτήθηκε στην Τούμπα, στον αγώνα εναντίον της Μίντιλαντ.

Θέση για το υποστηρικτικό πανό υπέρ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που αναρτήθηκε στην Τούμπα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ, πήρε ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Κούδας. Ο 75χρονος τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και ανέφερε σχετικά:

«Να βγάλουμε τις τσουκνίδες. Πρέπει να τις ξεριζώσουμε. Η ελιά θα μείνει γιατί ζει αιώνια. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε βία έξω από τα σχολεία. Εμείς είμαστε εύκαιροι να βοηθήσουμε. Νόμους έχουμε, αλλά δεν τους τηρούμε. Εάν ήμουν εγώ, ποδοσφαιριστής και αρχηγός θα πήγαινα να το κατέβαζα το πανό που είχε αναρτηθεί και ας με τιμωρούσε ο ΠΑΟΚ, η ΟΥΕΦΑ. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι που θα έπρεπε να το κατεβάσουν; Τώρα είδα τον Κυριάκο Κυριάκο και στην μικρή συζήτηση μου είπε ότι κάποιος έπρεπε να το κατεβάσει το πανό. Η όλη κίνηση εκθέτει την ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτά τα τέσσερα γράμματα είναι το δεύτερο σπίτι μου και η δεύτερη οικογένειά μου».

Πηγη: gazzeta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια