Τρέλα έσοδα ο ΠΑΟΚ που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Ύστερα και από την πρόκριση επί της Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει συνολικά 9.057.000 ευρώ από την ευρωπαϊκή του πορεία στο Conference League.

Η πρόκριση μέσω των play off του Conference League στη φάση των «16» του θεσμού έδωσε άλλα 600.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ που φέτος έκανε ρεκόρ εσόδων!

Αυτό το ποσό θα μπει στα ταμεία του ΠΑΟΚ από τα πριμ προκρίσεων, το market pool που το πήρε εξολοκλήρου καθώς δεν συμμετείχε άλλη ελληνική ομάδα στους ομίλους αλλά και από τους βαθμούς που πήρε.

Πλέον ομως ο δικέφαλος παίζει με τη Γάνδη για ένα ακόμη μεγάλυτερο πόσο!
Η UEFA δίνει επιπλέον 1 εκατομμύριο ευρώ σε κάθε ομάδα που θα φτάσει στα προημιτελικά! Έτσι αν ο ΠΑΟΚ περάσει τη Γάνδη θα ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ κέρδος από τη φετινή του συμμετοχή στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου προσφέρει δύο εκ. ευρώ για τα ημιτελικά και στον τελικό του Conference League, ο νικητής θα πάρει 5 εκατ. ευρώ ενώ ο ηττημένος 3 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον τα συνολικά φετινά έσοδα του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη, απο το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, έχουν φτάσει τα 41.800.000 ευρώ!

Πηγή: SPORTIME

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια