“Γι'αυτό αντέχει 39/41 παιχνίδια ο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ”!

Είναι απορίας άξιο, πώς ένας παίκτης που γεννήθηκε 8 Μαρτίου 1988, δηλαδή σε λίγες μέρες κλείνει τα 34 του χρόνια, έχει θετική απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μιλάμε για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που έχει παίξει σε 39 από τα 41 παιχνίδια του ΠΑΟΚ και μάλιστα χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία, αφού βρισκόταν στην εθνική ομάδα του Σουρινάμ!

Από την ημέρα που επέστρεψε, είναι ΝΟΝ STOP για τον ΠΑΟΚ και παίζει συνεχώς, γιατί αξίζει να παίζει, δεν του κάνει χάρη ο Λουτσέσκου που τον βάζει, επειδή είναι φίλοι, αλλά αξίζει να παίζει στον ΠΑΟΚ στα 34 του χρόνια!

Βέβαι, λήγει το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι και θέλει να πάρει ένα καλό για το κλείσιμο της καριέρας του για ένα ακόμη χρόνο, κάτι που όπως φαίνεται, θα του το προτείνει ο ΠΑΟΚ, με εισήγηση Λουτσέσκου!

Εκτός εάν ο Μπότο φέρει άλλον, καλύτερο, παίκτη στη θέση του Μπίσεσβαρ, σαφώς πιο νέο και “φρέσκο”, που θα αλλάξει το σκεπτικό για τον Σουριναμέζο με την “αφάνα”!

Την εξήγηση για την παρουσία του Μπίσεσβαρ έδωσε ο καθηγητής γυμναστής και συνεργάτης του Μάκη Χάβου, ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος τόνισε: “Η εξήγηση είναι ότι προπονείται καλά, κάνει καλή εξωγηπεδική και ήρεμη ζωή, αλλά ξέρει και κάτι ακόμη: Πώς να τρέχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σημαίνει ότι δεν κάνει περιττά σπριντ και δεν κουράζεται αδίκως. Είναι έξυπνος παίκτης και ικανός, αλλά όπως φαίνεται και απόλυτος επαγγελματίας”.

Πηγη: Sfina.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια