Κάνιας: «Μπορεί το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Σε ραδιοφωνική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Χοσέ Κάνιας, με τον πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του Ιωνικού, να μιλά για τα συναισθήματα που του έχουν μείνει από τη Θεσσαλονίκη και την παρουσία του στον Δικέφαλο, αλλά και τον… σκόρερ Άνχελ Κρέσπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ: 

«Βέβαια μου λείπει ο ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην οποία ήμουν για τρία χρόνια με φανταστική ατμόσφαιρα και φανταστικό κόσμο. Τώρα είμαι στον Ιωνικό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Σύλλογο γιατί έχει μεγάλο φίλαθλο κοινό».

Για το τι του λείπει περισσότερο και τις ελπίδες που έχει ο Δικέφαλος για το Πρωτάθλημα: 

«Μου λείπει περισσότερο ο Ραζβάν από τον ΠΑΟΚ και μπορεί η ομάδα να παλέψει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας, αυτός μαζί με το σταφ του αποτελούν την αρχή. Υπάρχει η βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό που είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Νομίζω και ελπίζω για τους φίλους που έχω στην ομάδα να καταφέρει να παλέψει έως το τέλος για τον τίτλο».

Για το γκολ του Κρέσπο: 

«Είναι απίστευτο το ότι σκόραρε ο Κρέσπο και ελπίζω να συνεχίσει να βάζει γκολ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα γκρουπ, δεν είναι ένας παίκτης μόνο. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Ζίβκοβιτς, ο Κούρτιτς, ο Κρέσπο που δημιουργούν ένα σύνολο υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου και αυτό είναι που κάνει τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, το ομαδικό πνεύμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια