Δυσαρέσκεια για το Προεδρικό Διάταγμα

Η Νέα Τούμπα παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των “ασπρόμαυρων”, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη σύσκεψη, με τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη.

Οι “ασπρόμαυροι” συνεχίζουν τις απαραίτητες ενέργειες με φόντο τα επόμενα βήματα για το νέο γήπεδο και στην επίσημη ενημέρωση το μεσημέρι της Δευτέρας και βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών, στους οποίους θα ανατεθεί η εκπόνηση των οριστικών μελετών.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση του Προεδρικού Διατάγματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ:

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας της Νέας Τούμπας με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδη.

Σε αυτήν έγινε λεπτομερής συζήτηση για τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών, στους οποίους θα ανατεθεί η εκπόνηση των οριστικών μελετών.

Η διαδικασία επιλογής οδεύει προς ολοκλήρωση. Εκφράστηκε ωστόσο από τον κ. Σαββίδη η δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις.

Με δεδομένο ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες ενέργειες, απαίτησε την πλήρη ενεργοποίηση των αρμοδίων για την έκδοση του ΠΔ, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η μακρά περίοδος αναμονής.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια