Κακός ΠΑΟΚ αλλά...


ΠΑΟΚ σήμερα δεν είδαμε, μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που κάναμε κάτι αξιόλογο επιθετικά, και για αυτό δεν ευθύνεται κάποια μονάδα αλλά το σύνολο. 

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, και μέσα στο τέταρτο περίπου βγάλαμε την πιο επικίνδυνη μας φάση σε όλο το 90λεπτο. Καλά μέχρι εκεί, μέχρι την στιγμή που η άμυνα μας παρέλυσε και δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, κάτι που ενδεχόμενος να άλλαζε τελείως και το τελικό σκορ. 

Από εκεί και έπειτα σαν να έσβησε η ομάδα και δεν καταλάβαμε ποτέ τον λόγο. Υπερβολικά πολλές λάθος μεταβιβάσεις, αργές κινήσεις και ανούσια κατοχή. Παρόλα αυτά ακόμα και όταν αποφασίσαμε να πιέσουμε, όταν ποια το ρολόι μετρούσε αντίστροφα, στην αντεπίθεση κοντέψαμε να δεχθούμε γκολ. 

Η ήττα φυσικά και δεν είναι ποτέ ένα καλό αποτέλεσμα, όμως με την σημερινή του εμφάνιση ο Δικέφαλος δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο εκτός αν είχε και μια δόση τύχης, η οποία σήμερα δεν του έκανε την χάρη. 

Με αυτό στο μυαλό είναι καλό που το σκορ παρέμεινε χαμηλά, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει έως έναν βαθμό την πολυτέλεια να τα κάνει ξανά όλα από την αρχή στην Τούμπα, ξεχνώντας το τι συνέβη εκτός των συνόρων. Αρκεί φυσικά, να καταλάβει ο Λουτσέσκου και οι παίκτες τι ήταν αυτό που σήμερα οδήγησε σε αυτήν την εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ήττα. 

Την άλλη Πέμπτη λοιπόν, στο σπίτι μας, παίζουμε έναν ακόμα τελικό. Μέχρι τότε, έχουμε το ντέρμπι με τον Άρη. Αν ένα πράγμα έχει αποδείξει ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, είναι πως ξέρει πως να επιστρέφει. 

*Για ακόμη μια φορά ένα μπράβο σε όσους στάθηκαν στο πλάι της ομάδας! Ποτέ σου δεν θα παίζεις μόνος να το ξες!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια