Λουτσέσκου: "Να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA πριν από τον αγώνα με τον Άρη στο Χαριλάου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου σημείωσε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να κερδίσει τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, μια ομάδα με πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών, μια ομάδα που περίμενε αυτό το παιχνίδι, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ευρωπαϊκή πρόκληση. Περιμένουμε να παρουσιαστούμε αύριο όπως πρέπει, πρέπει να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε αυτή την καλή περίοδο που βρισκόμαστε, πραγματικά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Για τις ιδιαιτερότητες των αναμετρήσεων με τον Άρη:

«Το γεγονός πως ο Άρης προχώρησε σε αλλαγή προπονητή είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολεί την δική τους ομάδα. Εμείς από την άλλη μεριά είμαστε μια ομάδα η οποία έχει την φιλοσοφία της, θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς πρέπει και θέλουμε έχοντας και μη την μπάλα. Ο Άρης είναι μια ομάδα πιο αποτελεσματική όταν δεν έχει την μπάλα, είναι μια ομάδα που της αρέσει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όταν κυριαρχεί αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε εμείς, να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που το σχεδιάζουμε».

Για το αν θα έχει απουσίες:

«Δεν μπορούμε να πάρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο σύνολο. Πρέπει να έχουμε 20 ποδοσφαιριστές, θα μείνουν εκτός 2-3 ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια