Σβαμπ: "Απογοητευμένοι με την ισοπαλία"

Ο Στέφαν Σβαμπ σκόραρε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ιωνικό, που έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο Αυστριακός μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον σύλλογο με έδρα τη Νίκαια.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 31χρονος χαφ του «Δικεφάλου»:

Για τις πρώτες του σκέψεις περί του ματς:

«Η σημερινή ισοπαλία δεν μας αφήνει ευχαριστημένους, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, προσπαθήσαμε και σήμερα αρκετά αλλά δεν έφτανε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ έτσι ώστε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η πιθανότητα να δεχθείς κάποιο γκολ όπως έγινε με μας στο δεύτερο ημίχρονο, μετά προσπαθήσαμε αλλά ίσως μας έλειψε η ενέργεια, η φιλοδοξία, η θέληση για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανίζεται με ενέργεια και όπως πρέπει:

«Είναι γεγονός πως το παιχνίδι ήταν ξεχωριστό και καταναλώσαμε ψυχική ενέργεια, το μυαλό μας ίσως ήταν εκεί αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Σήμερα είχαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν την Πέμπτη οπότε είχαν αυτή την απαραίτητη ενέργεια οπότε αυτό το αποτέλεσμα και το πως κύλησε το παιχνίδι δεν μας ικανοποιεί, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί αυτά τα πράγματα πρέπει να πάψουν να αποτελούν δικαιολογία για εμάς διότι αγωνιζόμαστε κάθε τρεις ημέρες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα οπότε το έχουμε συνηθίσει».

Για το αν τον στεναχωρεί περισσότερο το αποτέλεσμα ή από το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες:

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που δεν μας ικανοποιεί, είναι λογικό, ξέραμε ότι σήμερα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μας το είπε ο προπονητής ότι μετά το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε, προσπαθήσαμε και εμείς να πιέσουμε τον εαυτό μας προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως είπατε και εσείς, το πρώτο ημίχρονο ήταν έντονο με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με πολύ γρήγορο ρυθμό γενικότερα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ελέγξαμε περισσότερο τον ρυθμό χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε για να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη οπότε αυτή η ισοπαλία μας αφήνει απογοητευμένους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια