Κρέσπο: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία!"


Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο εκπροσώπησε τους παίκτες στην σημερινή συνέντευξη τύπου και τόνισε μεταξύ άλλων την κομβικότητα του παιχνιδιού, αλλά και στην απουσία του Τσούμπα Άκπομ.


Αναλυτικά όσα είπε:


Για το αν το ματς με τη Μίντιλαντ είναι από τα πιο σημαντικά που έχει δώσει με τον ΠΑΟΚ:

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι είναι το επόμενο ματς και αυτή είναι η νοοτροπία μας αλλά και για την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι σημαντικό για όλους μας να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.


Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει στην Ευρώπη Μάρτιο 48 χρόνια:

«Είναι μεγάλη ευκαιρία. Είναι μια πρόκληση και όταν έχεις μια τέτοια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι.


Για το πρώτο ματς με τη Μίντιλαντ:

«Είναι γεγονός πως δεν μπήκαμε όπως θέλαμε, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση. Πρέπει αύριο να μπούμε από το 1ο λεπτό με τη νοοτροπία που είχαμε όταν βελτιωθήκαμε και αύριο είναι μια ευκαιρία για εμάς».


Για το γεγονός πως είναι εκτός ο Άκπομ:

«Είμαστε έτοιμοι για όλα αύριο ξέρουμε πως υπάρχει πιθανότητα παράτασης και πέναλτι. Όσον αφορά τον Τσούμπα, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έγινε ο τραυματισμός της τελευταίας στιγμής, έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που τους έχουμε εμπιστοσύνη, όπως ο Τσόλακ και ο Κούτσιας».


Για το ποιους παίκτες της Μίντιλαντ πρέπει να προσέξουν:

«Έχουν κάποιους παίκτες με ποιότητα, τα εξτρέμ τους και το νούμερο δέκα τους, ωστόσο το δυνατό σημείο τους είναι η λειτουργία της ομάδα. Οι στημένες φάσεις τους και η πίεση τους.


Για τις 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει πως είμαι σημαντικός. Έλειπα αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού. αλλά δείχνει πως ήμουν σημαντικός πριν από αυτό. Έχω κατακτήσει τίτλους εδώ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια