ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αποτροπιασμός για το κατάπτυστο πανό»

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 16 του UEFA Europa Conference League επικρατώντας με 5-3 στα πέναλτι επί της Μίντιλαντ (2-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση).

Ωστόσο, ένα πανό που σηκώθηκε στη Θύρα 4 σήκωσε μεγάλη συζήτηση και προκάλεσε αλγεινή εντύπωση τόσο στον κόσμο του Δικεφάλου, όσο και γενικότερα.

Οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για αυτή την κίνηση μερίδας του κόσμου σημειώνοντας πως οι συγκεκριμένοι θεωρούν τον εαυτό τους μεγαλύτερους από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο θα πρέπει να αντιληφθούν πως τέτοια πανό δεν έχουν θέση στην ασπρόμαυρη κερκίδα.

Αναλυτικά τα όσα σημείωναν οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Δικεφάλου:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός οτι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν τη χθεσινή. Δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια