Χατζόπουλος: «Μας έχουν γονατίσει!»

Συνέντευξη κραυγή αγωνίας παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα οικονομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το γεγονός ότι δεν θα καταβληθούν τα χρήματα από το στοίχημα στις ομάδες, τουλάχιστον μέχρι το 2023.
Μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή:
Για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της βίας:

«Είναι λίγο παράλογα κάποια πράγματα. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε ολο τον κόσμο. Πάει να φύγει το βάρος από την αστυνομία και το κράτος. Θα συναντηθούμε και με τη δικηγόρο μας και κάποια πράγματα είναι παράλογα. Δεν μπορώ να ελέγχω χιλιάδες κόσμου.

Ας λειτουργήσει το κράτος. Δεν έχω άδικο. Ας υπάρχουν οι σύνδεσμοι με άδεια. Ποιος από τους συνδέσμους θα έρθει εκεί; Το να γράφονται γενικότητες ειναι ωραία αλλά να μας πουν πως θα λειτουργήσουν. Δεν μπορώ να αναλάβω ευθύνες ενώ δεν μας αναλογούν.

Έχουμε φάει πέσιμο παλαιότερα. Είχαν έρθει 40 Αρειανοί στο Παλατάκι. Φανταστείτε πως θα είναι αν οι λέσχες θα έρθουν στο γήπεδο. Έγινε χωρίς να υπάρχει λέσχη. Αν δηλαδή υπάρξει λέσχη δεν θα γίνει αυτό; Δεν μπορώ να αναλάβω τέτοια ευθύνη και να καταστρέψω τη ζωή μου επειδή κάποιοι θέλουν να σκοτώνονται στους δρόμους. Ζούμε όλοι με τον φόβο».

Για την αναγνώριση των λεσχών:

«Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Πρέπει να κάτσουμε να τα δούμε και να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να δούμε και τη νομική πλευρά».

Για το στοίχημα:

«Δεν πήρε δραχμή το μπάσκετ. Δεν ξέρουμε αν θα ζήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η πικρή αλήθεια αυτή είναι. Υποτίθεται θα παίρναμε χρήματα αλλά δεν θα πάρουμε φράγκο μέχρι το 2023. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Βασιστήκαμε σε αυτό το έσοδο όπως και άλλες ομάδες. Θα διαλυθεί το πρωτάθλημα, δεν θα μπορούν οι ομάδες να πληρώσουν. Τον προηγούμενο μήνα ήρθαμε τσίμα τσίμα. 

Έχω στεγνώσει, δεν αντέχω άλλο. 
Δεν είμαι Σαββίδης.
Εχω περιορισμένες δυνατότητες. Ήταν σημαντικά αυτά τα χρήματα. Θα πάμε ένα μήνα, δυο μήνες όσο αντέξω. Θα βγω και θα πω στον κόσμο ότι είναι όλα πάνω από τις δυνάμεις μου. Χωρίς έσοδα, χωρίς εισιτήρια. Θα αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τίποτα. Θα χαθούν οι ρυθμίσεις όλες. Παλέψαμε τα χρέη όσο μπορούμε. Αφού δεν έρχονται τα έσοδα, θα έχουμε προβλήματα. Πού θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθεί το χρέος αν χαθούν οι ρυθμίσεις; Δεν μπορούμε να βρούμε τα βασικά να ζούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε σε δύσκολη θέση. Μας τρώει το μεδούλι το παλιό χρέος. Μας έχουν γονατίσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια