Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Κούγια!

Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και τα μέλη της οικογένειας Σαββίδη όταν πληροφορήθηκαν τα όσα έγιναν το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια 

Άπαντες στον Δικέφαλο είναι έξω φρενών με την χυδαία ενέργεια του γνωστού ποινικολόγου και βρίσκονται ήδη σε διεργασίες για να προχωρήσουν σε άμεσες αντιδράσεις.

Κάτι το οποίο ήταν απόλυτα αναμενόμενο καθώς θίγονται άμεσα και εντελώς αναίτια από μια ανεξήγητη πρωτοβουλία που ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά του ήδη τεταμένου κλίματος στην πόλη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες για την υπόθεση και τους άφησε όλους άναυδους παρουσιάζοντας μια παλαιότερη δημοσίευση (προφανώς άσχετη με ο,τιδήποτε συμβαίνει τώρα) του Γιώργου Σαββίδη στο instagram που απεικονίζει ένα μαχαίρι σε ένα τραπέζι.

Με τα σχόλια που συνόδευσε ο κ. Κούγιας την συγκεκριμένη φωτογραφία μπροστά στους δημοσιογράφους («είναι ατυχέστατο και πρέπει να τελειώνει»), προφανώς ήθελε για τους δικούς του λόγους να στοχοποιήσει την οικογένεια Σαββίδη.
Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια