Βιειρίνια: "Τιμή μας να φοράμε την φανέλα του ΠΑΟΚ"

O… νυσταγμένος Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο PAOK TV για την πρόκριση του Δικεφάλου στους 16 του UEFA Conference League.

Ο Πορτογάλος αρχηγός μίλησε για τις ευρωπαϊκές βραδιές που του έλειψαν, για την κλήρωση με τη Γάνδη, αλλά και για την ιστορία που θέλει να γράψει με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων».

Aναλυτικά όσα είπε:

Για το αν κοιμήθηκε:

«Δύσκολα, η ένταση που βγάζεις μετά από αυτά τα παιχνίδια, αυτό το συναίσθημα στην Ευρώπη είχαμε καιρό να το ζήσουμε. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εκεί. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Η Γάνδη είναι μια δύσκολη ομάδα, για να φτάσει μέχρι εδώ σημαίνει ότι είναι πολύ καλή. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πιο σημαντικό για εμάς.

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη άνεση πλέον στην Ευρώπη και λιγότερο άγχος:

Πάντα έχεις άγχος και από την στιγμή που φοράς αυτή τη φανέλα, έχεις το βάρος να γράφεις καθημερινά ιστορία, είναι τιμή για τον κάθε παίκτη να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ένταση θα είναι πιο δυνατή όσο προχωράς, θα είναι δύο καλά παιχνίδια και για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο.

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ:

Για εμάς ήταν ευχάριστο η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, γιατί πήγαμε στην παράταση και κερδίσαμε στα πέναλτι, για κάποιους μπορεί να είναι πιο δίκαιο, για κάποιους άλλους όχι, αλλά εμείς παίζουμε μπάλα και θέλουμε το αποτέλεσμα και τις νίκες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια