Ίνγκασον: "Για αυτό αποφάσισα να μείνω"

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι τουλάχιστον το 2025.

Ο «Iceman» του Δικεφάλου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο PAOK TV, με αφορμή προφανώς την ανανέωση του συμβολαίου, με τους «ασπρόμαυρους» να προδημοσιεύουν ένα μικρό κομμάτι αυτής, στους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media.

Σε αυτό ο Ίνγκασον μιλάει για τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: 

«Νομίζω ότι είναι το οικογενειακό κλίμα. Όλοι εδώ από το κλαμπ, όλους που δουλεύουν στο γύρο από την ομάδα, μας στηρίζουν σε όλα. Είναι ένα μοναδικό μέρος. Δεν θα καταλάβεις μέχρι να γίνει μέρος αυτού. Είτε είσαι ποδοσφαιριστής, είτε είσαι φυσιοθεραπευτής. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν το περίμενε πως θα μείνει τόσα χρόνια:

«Όχι δεν μπορώ να πω πως το περίμενα. Το ποδόσφαιρο είναι μια περίεργη κατάσταση, δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον. Τώρα όμως είμαι εδώ για περισσότερα από τρία χρόνια, ανανέωσα το συμβόλαιό μου για άλλα τρία χρόνια, οπότε αυτό είναι το σπίτι μου τώρα. Νιώθω ευγνώμων και ταπεινός που έχω την ευκαιρία να παίξω γι’ αυτόν τον καταπληκτικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ που πιστεύει σε μένα. Έχουμε πολλούς στόχους μπροστά μας και πλέον μπορώ να επικεντρωθώ αποκλειστικά στους ποδοσφαιρικούς μας στόχους».

Για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του:

«Είχα εξαιρετικές εμπειρίες εδώ τα τελευταία τρία χρόνια. Νιώθω πως είμαι σημαντικό μέλος της ομάδας κι επίσης νιώθω πως έχω να δώσω ακόμα πολλά. Υπάρχει ένα πολύ καλό πρότζεκτ που θέλω να είμαι μέλος. Νιώθω πολύ καλά εδώ, στην πόλη, γύρω από τον σύλλογο. Δεν είδα κάποια άλλη επιλογή, από το να μείνω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον κι επίσημα έχουμε έρθει σε συμφωνία».

Για τις αλλαγές ομάδων κατά την διάρκεια της καριέρας του και τι βρήκε στον ΠΑΟΚ που τον κάνει να θέλει να μείνει στην Τούμπα:

«Πιστεύω πως όταν παίζεις ποδόσφαιρο θέλεις να φτάσεις σε όσο πιο υψηλό επίπεδο μπορείς. Στο παρελθόν στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι, έκανα βήματα για να φτάσω πιο ψηλά, σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που θα παλεύει για πρωταθλήματα, για ευρωπαϊκή διάκριση, , όπου θα τα έχεις όλα και θα μπορείς να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια