Λουτσέσκου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, μισώ τέτοια παιχνίδια!»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα, ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Νova: «Μισώ πραγματικά αυτού του είδους τα παιχνίδια, δύο μέρες μετά από αγώνες για την Ευρώπη. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Οι περισσότεροι παίκτες έπαιζαν την Πέμπτη και μας έλειψε το ξεκάθαρο μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μπήκαμε πολύ νωρίς σε ένα τέμπο και ένα είδος παιχνιδιού που δε μας βόλευε. Ένα πολύ άμεσο παιχνίδι που βόλευε περισσότερο τον Ιωνικό. Έπρεπε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, πέραν του γκολ που δεχτήκαμε, δε θυμάμαι κάτι άλλο. Ήταν ένα μπερδεμένο παιχνίδι, που παλέψαμε αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, χωρίς εμπνεύσεις στο επιθετικό τρίτο».

Όσο για το αν έπαιξε ρόλο, η μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα, σημείωσε: «Δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, αλλά ενδεχομένως να ήταν ένα πιο ανοικτό παιχνίδι και να βρίσκαμε πιο ανοικτούς χώρους. Υποθετικά εφόσον σκοράραμε ένα ακόμα γκολ στο πρώτο μέρος, θα ήμασταν στο 2-0 και θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψιν, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Τέλος για τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ανέφερε: «Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Είμαστε η ομάδα που είναι πρώτη στο δεύτερο γύρο με τους περισσότερους βαθμούς. Είμαστε στους 16 στην Ευρώπη και σε μία κατάσταση που παίζει σημαντικό ρόλο η νοοτροπία μας. Είμαι περίεργος να δω και περισσότερες ομάδες να τα καταφέρνουν εξίσου καλά στην ίδια κατάσταση με εμάς. Με τόσα παιχνίδια, τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο, τραυματισμούς, κούραση αλλά και τον COVID που είναι κι αυτός στην εξίσωση». 

Πηγή: PAOK24


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια