Λουτσέσκου: "Ήρθαν προετοιμασμένοι για αντι-ποδόσφαιρο"

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ υπέταξε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα επικρατώντας με 2-1 με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να σχολιάζει μετά τη λήξη του αγώνα.

«Γιατί μιλάμε για δύο διαφορετικές εικόνες; Παίξαμε με τον ίδιο τρόπο και στα δύο ημίχρονα. Έχασαν την ενέργεια τους. Η μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και η άλλη αντι-ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνω, τι θέλετε από εμάς; Να φτιάχνουμε 100 ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι; Δε γίνεται να συμβεί. Και οι αντίπαλοι με μια ευκαιρία να πετυχαίνουν γκολ. Ήρθε ένας αντίπαλος για να πάρει έναν βαθμό.

Σκόραραν από τύχη ένα γκολ από μια φάση που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε έρθει με ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο απαντήσαμε πολλές φορές στις προκλήσεις τους. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Υπήρχαν πάρα πολλές διακοπές.

Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ασκεί πίεση ψηλά, το ξέραμε αυτό. Εάν παίζαμε οργανωμένα ξέραμε ότι θα βρούμε χώρους κάτι που εκμεταλλευτήκαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τα κενά που βρήκαμε.

Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη αυτή η στιγμή».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια