Πότε επιτέλους θα μπει ένα ΤΕΛΟΣ?

 

Ακόμη μια μαύρη μέρα για την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο 19χρονος Άλκης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας 31/1, μετά από "οπαδική" επίθεση αγνώστου με μαχαίρι στην οδό Χαριλάου. 

Φεβρουάριος ΤΟΥ 2022 και ο νεαρός οπαδός του Άρη ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ διότι απλά ΗΤΑΝ ΑΡΗΣ. Στην ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ κοινωνία του 2022 τα περιστατικά οπαδικής βίας όλο και πληθαίνουν, με τα θύματα να αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ ομάδες ΟΥΓΚΑΝΩΝ να ΑΠΕΙΛΟΥΝ , να ΔΕΡΝΟΥΝ και να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ παιδιά επειδή ήταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! Είναι ΑΙΣΧΟΣ εν έτη 2022, να ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να κυκλοφορούμε με μπλουζάκια ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! 

ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!

Είμαστε απλοί ΦΙΛΑΘΛΟΙ που το μόνο μας έγκλημα είναι να ΑΓΑΠΑΜΕ και να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον ΠΑΟΚ, τον Άρη,την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακο, τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλη και οποιαδήποτε ομάδα. ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. 

Σαν σελίδα - και θέλουμε να πιστεύουμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την σύλληψη και την παραδειγματική καταδίκη του δράστη, που θεωρεί τον εαυτό του οπαδό. 

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ σε τέτοια γεγονότα είστε η ντροπή του οπαδού - ανθρώπου...

Ως PAOK COMMUNITY αλλά και ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΦΙΛΑΘΛΟΙ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Άλκη, τους δύο φίλους του που επίσης τραυματίστηκαν και ολόκληρο τον λαό του Άρη. 


Για τον ΚΑΘΕ Νάσο, τον ΚΑΘΕ Τόσκο, τον ΚΑΘΕ Άλκη και τον ΚΑΘΕ ΑΓΝΟ ΟΠΑΔΟ....

⚪⚫🔴🟡🟢🔵Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια