Ρίβερς: "Θέλω να γίνομαι καλύτερος"

Ο Ντιμίτρι Ρίβερς βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό με 86-80. Ο Αμερικανός μίλησε για το επίπεδο προσαρμογής του στον Δικέφαλο, αλλά και το ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια καλή εκκίνηση για εμάς. Είναι η πρώτη μου νίκη στο πρωτάθλημα. Έχω στόχους, θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε φορά. Θέλω να κοιτάζω και τα θετικά και τα αρνητικά. Κοιτάζω μπροστά και θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Για το επίπεδο προσαρμογής:

«Είμαι ικανοποιημένος με το επίπεδο προσαρμογής μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος στην ομάδα, είμαι ικανοποιημένος. Η δική μου προσαρμογή είναι σε καλό επίπεδο και προχωράει κάθε μέρα.

Θέλω μόνο να βελτιώνομαι, να έχω θετική επιρροή στην ομάδα και να βοηθάω. Θα έρθουν βραδιές που δεν θα μπαίνουν τα σουτ και να βοηθάει και στην άμυνα και στην επίθεση. Θέλω να γίνομαι καλύτερος».

Για το ποια θέση προτιμάει, στο «3» ή στο «4»:

«Συνήθως παίζω και στις δύο θέσεις. Δεν με ενδιαφέρει σε ποια θέση συγκεκριμένα, ανάλογα τις ανάγκες και τις οδηγίες του κόουτς. Είμαι ένας παίκτης αρκετά αθλητικός, παίζω και στις δύο θέσεις και να έχω θετική επίδραση στην ομάδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια