Κρούσμα στον ΠΑΟΚ πριν το ματς

Άλλο ένα πλήγμα για τον ΠΑΟΚ λόγω της πανδημίας, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Στρασμπούρ στην Γαλλία (5/1, 21:00).

Από τον τελευταίο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, όπως ανακοινώθηκε ήδη από τον ΕΣΑΚΕ, ένα ακόμα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στην Covid-19 και έχει ήδη απομονωθεί.

Να σημειωθεί πάντως ότι πρόκειται για μέλος του σταφ και όχι για κάποιον παίκτη ή προπονητή.
Συνολικά, έχουν βρεθεί θετικοί το τελευταίο διάστημα 11 αθλητές, συμπεριλαμβανομένου και του Jones, που ήταν ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στη διάρκεια της φετινής σεζόν. 

Από αυτούς είναι σε απομόνωση αυτή την στιγμή και εκτός ομάδας για αυτό τον λόγο μόνο ένας, και λογικά θα επανέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Ο Δικέφαλος θα παίξει το ματς (5/1, 21:00) κόντρα στη Στρασμπούρ για το πρώτο ματς της φάσης των play-in του Basketball Champions League, μια αναμέτρηση που θα γίνει κανονικά παρά την επιθυμία των Γάλλων για αναβολή λόγω των κρουσμάτων που έχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στoν ΠΑΟΚ mateco διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα κορονοϊού σε μέλος της ομάδας.

Η ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια