Κοιτάζει εξτρέμ για δανεισμό - Τι παίχτηκε με Ουνάς της Νάπολι!


Ο ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση των Ζοάν Σάστρε και Φιλίπε Σοάρες ήθελε να προσθέσει και έναν εξτρέμ που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στο ρόστερ του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ζοσέ Μπότο προσπάθησε να φέρει έναν παίκτη μεγάλης αξίας ώστε να κάνει την διαφορά στην ομάδα και να αποτελέσει σταθερά και για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο έτρεξε παράλληλα τις περιπτώσεις τον Φράνκο Σέρβι και Ντιέγκο Λαϊνέζ, οι οποίες ωστόσο δεν προχώρησαν, όπως αναφέρει η Forza στο σημερινό φύλλο της.

➡️ Με τον 21χρονο Λαϊνέζ της Μπέτις, το πρόβλημα ήταν ότι δεν τον έψηνε η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος παρότι ο Μπότο έφτασε κοντά σε συμφωνία με τους Ισπανούς.

➡️ Από την άλλη η περίπτωση του Σέρβι ήταν σαφώς πιο δύσκολη καθώς δεν υπήρξε οικονομική προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών και έτσι δεν υπήρξε συνέχεια.

➡️ Πέραν των δύο αυτών παικτών, τα ονόματα των οποίων είχαν γίνει γνωστά την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει δικό του τον Αντάμ Ουνάς της Νάπολι. Ο Μπότο έφερε την υπόθεση στα μέτρα του Δικεφάλου, ωστόσο ο διεθνής Αλγερινός εμφάνισε καρδιολογικό πρόβλημα λόγω κορονοϊού και έτσι προτιμήθηκε να μην παρθεί το ρίσκο, μιας και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

➡️ Πλέον, ο Ζοσέ Μπότο έχει στο στόχαστρο μια περίπτωση παίκτη, ανάλογη του Σάστρε, που μπορεί να αποκτηθεί με μορφή δανεισμού, αν και εφόσον ο Ραζβάν Λουτσέσκου κρίνει ότι είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός εξτρέμ άμεσα. Πάντως ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται να είναι υπέρ της προσθήκης ενός πολύ ποιοτικού παίκτη το καλοκαίρι εφόσον δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Σέρβι, Λαϊνέζ και Ουνάς.

Πηγή: Forza

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια