Λουτσέσκου: "Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Σάστρε"

Την πρώτη του τοποθέτηση για τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, αλλά και για το ντεμπούτο με γκολ του Ζόαν Σάστρε, έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην κάμερα του Cosmote TV, λίγο μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του, με 0-4.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο 2022:

«Ήταν ένα πραγματικά ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για εμάς και ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Είχαμε πολλά παιχνίδια με ένταση.  Είναι λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις να μην έχεις την ένταση που θέλεις. Όταν πέρασαν αυτά τα παιχνίδια, είχαμε περισσότερη ενέργεια μετά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρώπης και είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε».

Για την πρώτη εμφάνιση του Σάστρε και το γκολ του: 

«Είναι ένα μέλος μια καλής ομάδας. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Είναι τυχερός γιατί το πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα, σε μια νέα περιπέτεια, ήταν ένα καλό παιχνίδι, μια νίκη και με ένα δικό του γκολ. Πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα. Έρχεται σε ένα καινούριο πρωτάθλημα, με άλλη φιλοσοφία. Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην τον λαμβάνουν υπόψιν τους στο εξωτερικό, αλλά είναι ένα καλό πρωτάθλημα, με ένταση και πρέπει να προσαρμοστεί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια